Over mij

Mijn foto
GOOD FOOD IS A PASSPORT TO EVERY HEART!

Translate

maandag 24 september 2012

Noodles & Co

Noodles & Co

Onlangs is er op de kruisstraat in Eindhoven een nieuw chinees winkeltje bij gekomen. Noodles & Co. 

Het is een klein winkeltje met wat producten en je kunt er wat kleins eten zoals wantan soep, noodles soep etc. Ze zitten een paar deuren verder aan de rechterkant van Sang Lee super store.

Van binnen ziet het er niet zo heel erg uitnodigend uit. Maar juist in dit soort kleine shops kun je heerlijk eten verkrijgen. Zo heb ik daar onlangs Char Siew en geroosterd buikspek gekocht. Maar je kunt er ook heerlijke pekingeend kopen, een heel of een half. De echte aanrader is toch zeker Char Sieuw. Je betaald ca €3 a €4 voor een reep. Het is heerlijk geroosterd vlees gemarineerd in Red Roast Pork marinade. lekker gemakkelijk met rijst en sambal als je geen zin hebt in koken. 
  
Wat ook erg lekker is, is de Char Siew Pao. Oftewel Siopao. Dit is de Chinese versie van een BaPao. Persoonlijk vind ik de Char Siew Pao lekkerder dan de Bapao. Omdat in een Char Siew Pao echt stukjes vlees in zit i.p.v. gehakt. Je kunt ze in de diepvries bewaren.

Ik was zelf heel erg benieuwd naar Hofansoep. Dus heb ik de hofan met gestoofd rundvlees geprobeerd. Hofan zijn dikke plakken rijst noodles. Ik ga zeker ook nog andere dingetjes uitproberen uit dit winkeltje. 

2 opmerkingen:

  1. Hoeveel betaal je nou voor een hele pekingeend?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Een halve was € 9,- dus ik neem aan een heel voor € 18,- misschien iets goedkoper? Maar dat weet ik niet zeker. Ik heb alleen een halve onthouden :-)

      Verwijderen