- http://pinterest.com/pin/471400285966021603/
- Klontje boter
- 1 tl kristalbloem
- 1 cup melk
- Peper, zout, nootmuskaat
- 6 kleine eieren
- 3 plakjes ham in 2 gesneden
- Geraspte kaas
- Peterselie
- Gesmolten boter
Smelt
klontje boter op medium vuur. Zodra boter gesmolten is, voeg je de
theelepel kristalbloem erbij. Laat de bloem een beetje gaarbakken en
giet er vervolgens de melk bij. Breng op smaak met peper, zout en
nootmuskaat. laat dit onder voortdurend roeren inkoken tot een dikke
saus. Zet de saus apart.
Snijd grote schijfjes uit witbrood. Rol dit plat met een deegroller.
Smelt wat boter en bestrijk een kant van het brood en druk dit met de boterzijde in een muffinvorm.
Vouw in elk bakje een half plakje ham. Breek er 1 ei in, en verdeel de bechamelsaus over de mandjes.
Borstel nog wat gesmolten boter op de puntjes van het witbrood.
Strooi wat kaas en peterselie erover en bak de croque's af op 180℃ in 15 min op de middelste rooster.
Snijd grote schijfjes uit witbrood. Rol dit plat met een deegroller.
Smelt wat boter en bestrijk een kant van het brood en druk dit met de boterzijde in een muffinvorm.
Vouw in elk bakje een half plakje ham. Breek er 1 ei in, en verdeel de bechamelsaus over de mandjes.
Borstel nog wat gesmolten boter op de puntjes van het witbrood.
Strooi wat kaas en peterselie erover en bak de croque's af op 180℃ in 15 min op de middelste rooster.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten